De eerste projectoproep van het Fonds Gezonde Lucht gaat de laatste maand in. Met deze oproep kan je als burger, vereniging, actiegroep of organisatie financiële steun ontvangen om je projecten voor een betere luchtkwaliteit en een gezondere leefomgeving te realiseren.  

Infosessies

De eerste projectoproep van het Fonds Gezonde Lucht werd half september afgetrapt. Intussen vonden een online infosessie en een fysieke infoavond in Leuven plaats. Tijdens deze twee momenten kwamen potentiële projectdragers alle nuttige info te weten over het Fonds en de projectoproep en konden ze al hun vragen stellen.

Tijdens de infosessie in Leuven kwam er bovendien een boeiende case aan bod, was er voor de kandidaat projectdragers de mogelijkheid om hun projectidee te challengen én, last but not least, was er ruimte om elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken. Heel inspirerend en nuttig voor alle aanwezigen.

We herhalen deze infoavond nog één keer, ditmaal in het EcoHuis in Antwerpen op 17 november. Deelname is gratis en inschrijven kan hier. Warm aanbevolen!


Deadline voor je projectaanvraag

De eerste projectoproep van het Fonds Gezonde Lucht maakt 250.000 € vrij voor initiatieven die die zich inzetten voor een betere luchtkwaliteit en een gezonde leefomgeving in Vlaanderen. Maak jij deel uit van een enthousiaste vzw, coöperatie, school, buurtcomité,….? Dan is deze oproep er voor jou!Wil jij een initiatief opstarten rond autodelen? Kriebelt het om je collega’s, je school of je buren te motiveren om meer op de fiets te springen? Heb je een goed idee om jouw buurt gezonder en groener te maken?

Aarzel niet en dien je projectaanvraag in! Je kan tot 25.000 € steun ontvangen voor de realisatie van je initiatief.

Belangrijk: dien je projectaanvraag in voor 1 december 12u00!

We kijken met veel enthousiasme uit naar je projectaanvraag. Bij vragen, contacteer ons gerust via info@fondsgezondelucht.be

Nog één maand om je projectaanvraag in te dienen bij het Fonds Gezonde Lucht!